2016. július 22., péntek

A konzultáció

Mivel elég alaposan utána olvastam a mellnagyobbítás témának, és van olyan barátnőm, aki nemrég csináltatta meg a mellét, nem volt  túl sok kérdésem a személyes konzultáción. 

Vancsó doktor úr elmondta a műtét kockázatait, beszélgettünk a gyógyulási időről és kiválasztottuk a megfelelő méretű implantátumot.  Mivel nekem van egy hematológiai betegségem, kb. 12 éve kivették a lépem, és azóta a vérképem nem tökéletes, és kicsit vérzékeny is vagyok, erről is beszélnünk kellett, de a doktor úr nem látta úgy, hogy ez akadálya lehetne műtétnek.

Hair-Esthetic Klinika
A konzultáció után már le is egyeztettük a műtéti időpontot, mert, mi nők, ha valamit nagyon akarunk, akkor azt azonnal akarjuk! Kb. 2 héttel későbbi időpontot tudtunk találni, de ennyi idő kell is a kötelező, műtét előtti vizsgálatok elvégzéséhéhez.  

A recepciónál Lucát nyaggattam még pár kérdéssel, pl. hogy tudok-e majd a műtét után vezetni (amire, persze azt válaszolta, hogy eszembe ne jusson, a kórházból vitessem magam haza, és utána is várjak 5-6 napot, mire autóba ülök), meg, hogy mások mit tapasztaltak a műtét után. Nagyon kedvesen, segítőkészen válaszolt a kérdéseimre..

Indulhatott a műtétre való felkészülés ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése